Swedese Repair

CERTIFIERAD RENOVERING AV LAMINO-FÅTÖLJER

Swedese Repair

När din älskade Lamino-fåtölj har börjat se trött och sliten ut, kan du med trygg hand vända dig till mig för att få den omklädd i nytt fårskinn, tyg eller  möblelläder.

Jag har gått en utbildning i tillverkaren Swedeses regi och är därigenom certifierad tapetserare. Tack vare unik specialkunskap samt originaldelar från Swedese kan jag erbjuda dig som kund en förstklassig renovering, omklädsel eller lagning av bland annat äldre Laminofåtöljer.

Välkommen med din förfrågan!

Prisförslag

Om du funderar på att klä om en fåtölj, soffa eller annan möbel så är det enklast om du börjar med att fotografera möbeln och gärna också ta ungerfärliga mått. Sedan kan du antingen maila bilderna till mig med en kort information eller komma in till verkstaden eller butiken med bilden. Då kan jag ge ett kostnadsförlag.

Är det större möbler, främst soffor, så kan jag komma till dig på ett kundbesök. Besöket kostar 500 kronor inkl moms, men den summan återbetalas om du beställer en omklädsel. Hembesök gäller i första hand inom Piteå Kommun. Kontakta mig om du har frågor eller speciella önskemål. Det mesta brukar gå att lösa.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram