Utvalda möbler

FRÅN KÄNDA MÖBELTILLVERKARE & EGEN PRODUKTION

Försäljning av möbler

Jag säljer möbler från dessa renommerade och välkända möbeltillverkare; Leksandsstolen. Kom gärna in och titta!

Leksandsstolen - elegans, hållbarhet & funktion

Som återförsäljare av Leksandsstolen kan jag erbjuda det bästa av två världar – den stilrena elegansen hos 1700-talets gustavianska möbelmode och allmogesamhällets krav på hållbarhet och funktionalitet. Ursprunget till dagens Leksandsstol skapades av bysnickare i Siljansnästrakten på tidigt 1800-tal. Idag används ny teknik i tillverkningen, som möjliggör hög precision i varje del. Monteringen görs fortfarande för hand, av snickare med stort hantverkskunnande. Faktorer som gjort stolarna kända för sin hållbarhet.

Samtliga modeller tillverkas i björk, med stoppsits alternativt träsits. Färger och lacker i standardsortimentet är vattenbaserade. Leksandsstolens klassiska stil går att anpassa till de flesta miljöer. Välj bland standardfärger och tyger, eller utforma din egen unika stol genom ditt personliga val av tyger och färger.I sortimentet finns även andra möbler som t.ex. bord, bänkar, pallar, sänggavlar och sängbord.

Verkstad & Showroom!

Välkommen till min verkstad och butik på Djupviken, 5 min med bil utanför centrala Piteå. I verkstaden utför jag diverse omklädseljobb av olika slag. I mitt showroom finner du ett stort urval av prover på möbeltyger, gardintyger och utvalda tapeter. Dessutom möbler, lampor, fårskinnsdynor och annan inredning, som t.ex. ullplädar, brickor och ljusstakar.
Välkommen hit och gör ett besök!

Ibland händer det att jag är ute på jobb även under ordinarie öppettider, så säkrast är att ringa, sms:a eller maila före planerat besök.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram