Tapeter

Inte bara tyger, hos mig hittar du även tapeter

Tapeter

I mitt showroom kan du titta i William Morris fantastiska tapetböcker med kollektioner som aldrig blir omoderna. Strawberry Thief, Pimpernell, Seaweed är bara några av namnen på de kända tapetmönstren. Självklart får du låna hem tapetböckerna för att titta i lugn och ro och se om någon tapet skulle passa hemma hos dig!

Det finns även tapeter från några andra leverantörer som Sanderson, Romo och Andrew Martin vars kollektion du ser här nedan.

Verkstad & Showroom!

Välkommen till min verkstad och butik på Djupviken, 5 min med bil utanför centrala Piteå. I verkstaden utför jag diverse omklädseljobb av olika slag. I mitt showroom finner du ett stort urval av prover på möbeltyger, gardintyger och utvalda tapeter. Dessutom möbler, lampor, fårskinnsdynor och annan inredning, som t.ex. ullplädar, brickor och ljusstakar.
Välkommen hit och gör ett besök!

Ibland händer det att jag är ute på jobb även under ordinarie öppettider, så säkrast är att ringa, sms:a eller maila före planerat besök.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram