Kvalitetstyger

Kvalitetstyger för både privata hem & offentlig miljö

Tyger

I butiken finner du ett stort urval av gardintyger och möbeltyger av hög kvalitet både för hem och offentlig miljö, som ständigt uppdateras med nyheter. Jag hjälper dig gärna med tygvalet och det är en självklarhet att du får låna hem tygproverna för påseende i hemmiljö innan du bestämmer dig. Det går givetvis också bra att beställa tyg även om du själv ska klä om din möbel.

Mina leverantörer:
AnnalaBerghems VäveriBogesundsButeCasa RosaDesigners GuildElmo LeatherFrank & CordinataJABJobs HandtryckKirkby DesignKlässbols LinneväveriKvadratLauritzonsLjungbergsMark AlexanderMilla DesignNevotexRomoSandersonSaum & ViebahnScan AprimaSvenssonSydtextil
Villa NovaVäxbo Lin
Zinc Textile

Verkstad & Showroom!

Välkommen till min verkstad och butik på Djupviken, 5 min med bil utanför centrala Piteå. I verkstaden utför jag diverse omklädseljobb av olika slag. I mitt showroom finner du ett stort urval av prover på möbeltyger, gardintyger och utvalda tapeter. Dessutom möbler, lampor, fårskinnsdynor och annan inredning, som t.ex. ullplädar, brickor och ljusstakar.
Välkommen hit och gör ett besök!

Ibland händer det att jag är ute på jobb även under ordinarie öppettider, så säkrast är att ringa, sms:a eller maila före planerat besök.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram