Båtar

Unna dig en ny klädsel i båten

Båtinredning

När konstlädret på din båtinredning börjar spricka är det hög tid att klä om. Ny klädsel i en båt förhöjer det estetiska intrycket väsentligt. Jag utför omklädsel av exempelvis stolar, soffor, dynor och väggpaneler. Behöver stoppningen bytas gör jag det också.Omklädseln görs alltid efter ert önskemål, här har ni verkligen chansen att leka med färger.Jag använder mig av konstläder, lämpligt för marin miljö, eller tyger av hög kvalitet.

Jag utför även reparationer av båtkapell.

Prisförslag

Om du funderar på att klä om en fåtölj, soffa eller annan möbel så är det enklast om du börjar med att fotografera möbeln och gärna också ta ungerfärliga mått. Sedan kan du antingen maila bilderna till mig med en kort information eller komma in till verkstaden eller butiken med bilden. Då kan jag ge ett kostnadsförlag.

Är det större möbler, främst soffor, så kan jag komma till dig på ett kundbesök. Besöket kostar 500 kronor inkl moms, men den summan återbetalas om du beställer en omklädsel. Hembesök gäller i första hand inom Piteå Kommun. Kontakta mig om du har frågor eller speciella önskemål. Det mesta brukar gå att lösa.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram