Offentlig miljö och företag

Inget jobb är för stort eller för litet

Offentlig miljö

Sedan 1991 har jag jobbat med omklädsel och renoveringar av möbler och inredningar för offentlig miljö, jag tar även på mig gardinsömnad och läderlindning av ledstänger. Min långa erfarenhet och gedigna kunskap garanterar kvalitetsjobb, både på hantverk och material.

Inget jobb är för stort eller för litet; det kan vara uppdrag för t.ex. hotell, konferenslokaler, kontor, personalrum, caféer, restauranger, skolor, bibliotek, kyrkor, vårdcentraler m.m. På stora jobb kan jag ta hjälp av en större underleverantör som jag har nära samarbete med.

Jag erbjuder kostnadsfria besök på plats hos er och lämnar därefter pris och förslag på passande tyger, kvalitet och färger. Välkommen med er förfrågan.

Några av mina kunder genom åren:

Region Norrbotten, Piteå Kommun, Svenska kyrkan (Hortlax Kyrka, Norrfjärdens Kyrka), Sparbanken Nord, Dina Försäkringar, O´Learys i Luleå, Kalles Krog Piteå, Korpen Sportcompaniet, SCA, Smurfit Kappa m.fl.

Prisförslag

Om du funderar på att klä om en fåtölj, soffa eller annan möbel så är det enklast om du börjar med att fotografera möbeln och gärna också ta ungerfärliga mått. Sedan kan du antingen maila bilderna till mig med en kort information eller komma in till verkstaden eller butiken med bilden. Då kan jag ge ett kostnadsförlag. Är det större möbler, främst soffor, så kan jag komma till dig på ett kundbesök. Besöket kostar 500 kronor inkl moms, men den summan återbetalas om du beställer en omklädsel. Hembesök gäller i första hand inom Piteå Kommun. Kontakta mig om du har frågor eller speciella önskemål. Det mesta brukar gå att lösa.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram