Möbler

Yrkesskicklighet i kombination med bra design och fantastiska tyger

Möbler

När det gäller gamla möbler använder jag mig av traditionella hantverksmässiga metoder och stoppningsmaterial av naturmaterial som krollsplint, ädelfiber, tagel, jute, hampa, lin med mera. Till möbler av nyare snitt används framförallt kallskum, polyeter och fiberfill.

Trivs du med din soffa eller fåtölj men funderar på att köpa nytt för att tyget är slitet eller omodernt? Då står valet mellan att köpa nytt eller klä om och bevara.

Det finns många fördelar med att bevara möbler:

Du kan fritt välja tyg så kan du få möbeln precis som du vill ha den och passa in i just din inredning.
Så många valmöjligheter får du aldrig om du köper nytt.
Den kan också ha ett affektionsvärde som är svår att ersätta känslomässigt.
Storleksmässigt kanske den också passar precis där den ska stå.
Den kan också vara så bekväm, att det är svårt att hitta en motsvarande
Miljömässigt är det en stor fördel att bevara istället för att kasta bort och konsumera nytt.

Fundera på detta innan du köper nytt - och tänk på att med en omklädd möbel blir den ändå som ny.

Prisförslag

Om du funderar på att klä om en fåtölj, soffa eller annan möbel så är det enklast om du börjar med att fotografera möbeln och gärna också ta ungerfärliga mått. Sedan kan du antingen maila bilderna till mig med en kort information eller komma in till verkstaden eller butiken med bilden. Då kan jag ge ett kostnadsförlag. Är det större möbler, främst soffor, så kan jag komma till dig på ett kundbesök. Besöket kostar 500 kronor inkl moms, men den summan återbetalas om du beställer en omklädsel. Hembesök gäller i första hand inom Piteå Kommun. Kontakta mig om du har frågor eller speciella önskemål. Det mesta brukar gå att lösa.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram