Husvagn, MC & Skoter

Skräddarsydda dynor & sadlar som gör skillnad

Dynor & inredning till husvagn, MC & skoter

Kompletta dynpaket till husvagnar

Jag är återförsäljare av kompletta dynpaket till husvagnar, tillverkade av Svenska Dynor i Flarken, Västerbotten. För prisuppgift uppger du husvagnens märke, modellbeteckning och årsmodell. Det går också att specialbeställa dynor efter dina egna önskemål.

Omklädning av skoterdynor och sadlar

Jag klär om skoterdynor och MC-sadlar, helt efter dina önskemål. Till skoterdynor används skoterväv, en lite kraftigare typ av konstläder med högre slitstyrka än de flesta andra. Köldtåligheten är testad ner till -40 grader utan påverkan i böjningstest.

Kontakta mig gärna för ett kostnadsförslag!

Prisförslag

Om du funderar på att klä om en fåtölj, soffa eller annan möbel så är det enklast om du börjar med att fotografera möbeln och gärna också ta ungerfärliga mått. Sedan kan du antingen maila bilderna till mig med en kort information eller komma in till verkstaden eller butiken med bilden. Då kan jag ge ett kostnadsförlag. Är det större möbler, främst soffor, så kan jag komma till dig på ett kundbesök. Besöket kostar 500 kronor inkl moms, men den summan återbetalas om du beställer en omklädsel. Hembesök gäller i första hand inom Piteå Kommun. Kontakta mig om du har frågor eller speciella önskemål. Det mesta brukar gå att lösa.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram