Inredning

Handplockade personliga favoriter och inredningsdetaljer

Inredningsdetaljer

Jag har handplockat några personliga favoriter och inredningsdetaljer, som t.ex. Klippans Yllefabrik, Bengt & Lotta, Spira, Skandilock och Rotor. Nyheter inkommer med jämna mellanrum - välkommen in!

Klippan - traditionell svensk design

Klippans Yllefabrik AB grundades 1879. Deras filosofi är att kombinera svensk design med en lång tradition av textilt kunnande vilket ger textilprodukter av absolut högsta klass. Alla filtar och plädar tillverkas av naturmaterial från grunden i den egna fabriken. Jag säljer deras sortiment av ullplädar, bomullsfiltar, förkläden, grytlappar och handdukar.

Verkstad & Showroom!

Välkommen till min verkstad och butik på Djupviken, 5 min med bil utanför centrala Piteå. I verkstaden utför jag diverse omklädseljobb av olika slag. I mitt showroom finner du ett stort urval av prover på möbeltyger, gardintyger och utvalda tapeter. Dessutom möbler, lampor, fårskinnsdynor och annan inredning, som t.ex. ullplädar, brickor och ljusstakar.
Välkommen hit och gör ett besök!

Ibland händer det att jag är ute på jobb även under ordinarie öppettider, så säkrast är att ringa, sms:a eller maila före planerat besök.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram