Möbler

Utvalda möbler från renommerade & välkända möbeltillverkare

Möbler

Jag säljer möbler från dessa renommerade och välkända möbeltillverkare; Leksandsstolen, ygg&lyng samt Spira. Kom gärna in och titta!

Leksandsstolen - elegans, hållbarhet & funktion

Som återförsäljare av Leksandsstolen kan jag erbjuda det bästa av två världar – den stilrena elegansen hos 1700-talets gustavianska möbelmode och allmogesamhällets krav på hållbarhet och funktionalitet. Ursprunget till dagens Leksandsstol skapades av bysnickare i Siljansnästrakten på tidigt 1800-tal. Idag används  ny teknik i tillverkningen, som möjliggör hög precision i varje del. Monteringen görs fortfarande för hand, av snickare med stort hantverkskunnande. Faktorer som gjort stolarna kända för sin hållbarhet. Samtliga modeller tillverkas i björk, med stoppsits alternativt träsits. Färger och lacker i standardsortimentet är vattenbaserade. Leksandsstolens klassiska stil går att anpassa till de flesta miljöer. Välj bland standardfärger och tyger, eller utforma din egen unika stol genom ditt personliga val av tyger och färger.I sortimentet finns även andra möbler som t.ex. bord, bänkar, pallar, sänggavlar och sängbord.

Leksandsstolen Leksandsstolen

 

 Ygg&Lyng - Norwegian living

ygg&lyng är ett norskt inredningsföretag som främst tillverkar soffor, bord och stolar i en klassisk och stilren design. I deras kollektion har de dessutom en produktserie som heter "Det lilla extra", i den ingår sittpuffar, kuddar och collagebilder, allt detta hittar du i min butik. ygg&lyng hämtar sin inspiration och design från den norska naturen vilket visar sig tydligt i deras produkter.

 

Spira - Om Du gillar mönster & färg

Förutom sina färgstarka, glada inredningstyger erbjuder även Spira en möbelkollektion bestående av brickbord och fotpallar som finns att beställa i min butik

Välkommen till min
Verkstad & mitt Showroom!

Klicka på den gröna ikonen "Butik & Showroom", 
så kan du se och läsa mer om vad jag har att erbjuda.

Öppettider:

Måndag 15-18
Tisdag - Fredag 10-17
lunch 11.30 - 12

Hösten 2019 öppet följande lördagar 11-14: 7/9, 21/9, 19/10, 16/11, 30/11, 14/12

Ring eller sms:a gärna före du kommer,
eftersom jag ibland kan jag vara ute på jobb.

Mobilnr: 070-382 74 87

 

 

Välkommen till min verkstad och butik på Djupviken, 5 min med bil utanför centrala Piteå. Hos mig hittar du ett stort urval av möbeltyger, utvalda tapeter, möbler, bäddtextilier, fårskinnsdynor, lampor och annan inredning, som t.ex. ullplädar, bomullsfiltar, brickor och ljusstakar. Perfekta presenter eller julklappar till dig själv - eller till någon du tycker om.

Välkommen in!

BUTIK/SHOWROOM
Klumgatan 16

TELEFON: 070-382 74 87

ÖPPETTIDER:
Måndag 15-18
Tisdag-Fredag 10-17
Lördag 11-14, jämna veckor

Övriga tider efter överenskommelse.

Ylva Tapetserare

Jag stoppar, klär om och renoverar möbler både för privata hem och offentlig miljö. Därutöver utför jag också omklädselarbeten till båtar, husvagnar, skotrar och MC. Jag har många års erfarenhet i mitt yrke och jobbar med stor noggrannhet och med känsla för detaljer och kan därför garantera hög kvalitet på både utfört hantverk och val av material.

Följ mig


Facebook logoYlva Johansson i Piteå, Norrbottens län, SE på Houzz

Tapetserarmästare

VERKSTAD / BUTIK & SHOWROOM 

Klumgatan 16, Piteå    Tel: 0911 - 917 82, 070-382 74 87  ÖPPET: Mån 15 - 18 Tis- Fre  10 - 17, lörd jämna veckor 11-14  

info@ylvatapetserare.se