Verkstad

Verkstad

I min tapetserarverkstad utför jag omstoppningar och omklädsel av möbler till både privata hem och offentliga miljöer. Jag tar mig an såväl gamla som nyare modeller, allt från de enklaste stolsitsar och sofflock till mer avancerade soffor och kanapéer. Vilket jobb det än är frågan om så genomför jag det med största noggrannhet och högsta kvalitet för ögonen. Jag lämnar alltid två års garanti på klädselarbetet.

 

 mobler
Möbler
 batar
Båtar
 husvagn, MC & skoter
Husvagn, MC & Skoter
 Konstläder & Stoppningsmaterial
Konstläder & Stoppningsmaterial
 offentlig miljö
Offentlig miljö

När stoppade du om din soffa sist?

Med varsam hand, yrkesskicklighet och lång erfarenhet vill jag bevara gårdagens möbler och hantverk. Jag värnar om de klenoder som finns kvar, men arbetar också med moderna uppdrag, inom hotell, restaurang och offentliga miljöer. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Många av dagens möbler är inte gjorda för att hålla särskilt länge, till skillnad från äldre möbler som ofta har en helt annan uppbyggnad dvs, rejäla trästommar som tål att kläs om flera gånger. Därför känns det bra att få återskapa och förnya kvalitetsmöbler, så att de kan upplevas av flera generationer. Målet är att visa mina kunder att man kan ge sina möbler ett nytt liv genom att vända sig till utbildade möbeltapetserare om råd och hjälp.

stoppa om soffa

Vill du ha ett prisförslag?

Om du funderar på att klä om en fåtölj, soffa eller annan möbel så är det enklast om du börjar med att fotografera möbeln och gärna också ta ungerfärliga mått. Sedan kan du antingen maila bilderna till mig med en kort information eller komma in till verkstaden eller butiken med bilden. Då kan jag ge ett kostnadsförlag. Är det större möbler, främst soffor, så kan jag komma till dig på ett kundbesök. Besöket kostar 500 kronor inkl moms, men den summan återbetalas om du beställer en omklädsel. Hembesök gäller i första hand inom Piteå Kommun. Kontakta mig om du har frågor eller speciella önskemål. Det mesta brukar gå att lösa.

Ylva Tapetserare

Jag stoppar, klär om och renoverar möbler både för privata hem och offentlig miljö. Därutöver utför jag också omklädselarbeten till båtar, husvagnar, skotrar och MC. Jag har många års erfarenhet i mitt yrke och jobbar med stor noggrannhet och med känsla för detaljer och kan därför garantera hög kvalitet på både utfört hantverk och val av material.

Följ mig


Facebook logoYlva Johansson i Piteå, Norrbottens län, SE på Houzz

Tapetserarmästare

VERKSTAD / BUTIK & SHOWROOM:

YLVA TAPETSERARE I PITEÅ AB

Klumgatan 16, Piteå    Tel växel: 0911 - 917 82  ÖPPET: Mån 15 - 18 Tis- Fre  10 - 17, vissa lördagar 11-14  

info@ylvatapetserare.se

orgnr: 559221-4521 Säte: Piteå Kommun